Pánikbetegség, szorongás elleni megerősítések

22 Kategória

Ezek a megerősítések segítenek:

  • Felülemelkedni a stressz és a nyugtalanság állapotán;
  • Feloldani a szorongást;
  • Megoldást látni a problémákra;
  • Megerősíteni és megtapasztalni a belső békét;
  • Bízni a tested öngyógyító képességében;

Tartalom: 500 felolvasott, 1 óra 23 perces, ismétlés nélküli megerősítés, amely letölthető háttérzenével és háttérzene nélkül, valamint letölthető ennek pdf változata.
A hanganyag háttérzenés változata elérhető a YouTube-on. Háttérzene nélküli változata és a pdf csak a megvásárlás esetén érhető el.

Hallgass bele: Pánikbetegség, szorongás elleni megerősítések – háttérzene nélkül

 

2,490 Ft

Leírás

Ez a hanganyag 500 ismétlés nélküli megerősítést tartalmaz, amelyek a szorongás, a stressz, a félelmek és a pánikbetegség leküzdésére, feloldására szolgálnak. Hat az elmédre, a testedre és a lelkedre. Ebben a hanganyagban olyan megerősítéseket fogsz hallani, amelyek segítenek elfogadni és felülemelkedni a félelmeken, megerősítenek a határtalan isteni lét bizalmában és cselekvésre ösztönöznek, hogy kialakítsd és megtapasztald a belső nyugalmat. 

A kiváló eredmény eléréséhez hallgasd legalább 60 napig, hogy megbarátkozz, majd befogadd a megerősítéseket és fokozatosan bevezesd a mindennapjaidba annak üzeneteit. Rendszeres hallgatásuk alatt figyelj a napközbeni átalakulásokra és a pozitív élményekre. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.