Változtasd meg az életed

megerősítésekkel!

Reggeli napindító

Kezdd a napot pozitív megerősítésekkel! 

Az ébredés utáni első 1 óra a legfontosabb. Amint kinyitod a szemed, tudatosan gondolj valami szépre. Ebben segít Neked ez a videó! Hallgasd minden reggel! Csak 3 perc az egész! Ha viszont ezt a reggeli rutinodba beiktatod, csodákat fog tenni az életedben.

Töltödj fel!
Napról napra megerősítések

Ez a videó abban segít, hogy boldogabb, örömtelibb és életvidámabb legyél. Amikor azt mondod magadnak, hogy “Napról napra jobban érzem magam.”, akkor a tudatalattid ezt nem utasítja vissza, hanem inkább befogadja. Amint igaznak fogad el valamit a tudatalattid, azt kifejeződésre is juttatja.

9 Életterület - pozitív állítások

Ha szeretnéd, hogy az életed minden területén kiemelkedő változásokat érj el, hallgasd ezeket a pozitív állításokat. A következő életterületeket érintjük meg: énkép, párkapcsolat, család, barátok, karrier, pénzügyek, életminőség, egészség és spiritualitás.

Önbizalom, önértékelés növelése

Erősítsd meg a saját magadba vetett hitet pozitív megerősítésekkel. Az állítások hallgatása és gyakori ismétlése átprogramozza a tudatalattidat. A szavak teremtő erővel rendelkeznek.

Én VAGYOK megerősítések

A vagyok hatalmas teremtőerő! Abban a pillanatban, hogy a kijelentéseid meggyőződéssé válnak, elkezded magadhoz vonzani a parancsod bizonyítékát. Figyelj a szavaidra! Csak azt jelentsd ki magadról, amit megélni szeretnél.

Párkapcsolat megerősítések

Erősítsd meg a pároddal való kapcsolatod vagy mélyítsd el azt a napról napra megerősítésekkel. Ha jelenleg egyedülálló vagy, akkor is hallgathatod, hiszen segíteni fog olyan párt vonzani az életedbe, aki megfelelő a számodra.

Vonzd be az igazit!

Hangolódj rá az igazi társadra! Engedd meg magadnak, hogy érezd, hogy már itt vagy veled! Már most létezik az a társ, akire szíved mélyén vágysz. Ez a videó egy tudatalatti programozás és megerősítés, amely segít ráhangolódni az igaz szerelem érzésére. Amint eggyé válsz az érzéssel, a számodra legideálisabb társ megérkezik az életedbe.

Egészség megerősítések

A gondolatok érzelmeket váltanak ki, amelyek kémiai vegyületként is megjelennek a testedben. Ha a stressz, a szorongás megbetegít, akkor a tudatosan kiválasztott, egészséggel kapcsolatos gondolatok gyógyító erővel bírnak. Hallgasd ezeket a gyógyító megerősítéseket, ha egészséges szeretnél lenni.

Vonzd be a gazdagságot!

A pénz, mint minden más is, energia. Ha pénzhiányban szenvedsz, olyan tudatalatti programjaid vannak, amelyek a hiányt erősítik. Változtasd meg a gondolataidat ahhoz, hogy a világod is megváltozhasson. Hallgasd a gazdagsággal kapcsolatos megerősíteseket!

240 pozitív megerősítés

Mindenki nagy kedvence! Ezt a hanganyagot bármikor hallgathatod: lefekvés előtt, takarítás közben, közvetlen felkelés után. Minél többször hallgatod, annál mélyebbre jut a tudatalattidban.

Teljes elengedés megerősítések

Ha már régóta próbálkozol a vonzás törvényével, de valamiért nem tudod bevonzani azt, amire vágysz, akkor olyan terheket cipelsz, amelyek gátolják a vágyaid megvalósulását. Hallgasd meg ezt a hanganyagot és add át magad a hallottaknak. Engedj el mindent, ami már nem szolgál téged, ahhoz hogy olyan életet teremthess, amilyenre vágysz.