A meditáció csodákat tesz

az életedben!

Telihold meditáció - 963 Hz

A telihold idején fontos odafigyelnünk milyen érzelmi állapotban vagyunk, hiszen ilyenkor felerősödnek az érzelmek. Ha tudatosan használod a telihold teremtő erejét, gyorsabban tudsz elérni változásokat az életedben. Ebben a meditációban segítek neked belépni a vágyaid birodalmába. A 963 Hz frekvencia eltávolítja a félelmeket és aktiválja a tobozmirigyet.

Teljes elengedés meditáció

Gyere velem erre az utazásra és tapasztaljuk meg együtt, hogy kik is vagyunk valójában. Engedjünk el mindent és váljunk eggyé a térrel, a végtelen lehetőséggel, a csenddel. Ez a csend, a tér, a te belső forrásod. Figyelj befele és töltődj fel!

Egység meditáció

Ha az EGYség megtapasztalására vágysz, az ellazulásra, a feltöltődésre, akkor vegyél részt ebben a meditációba. Figyelj a hangomra és add át magad a hallottaknak. Az Univerzum, a Teremtő, a Végtelen Intelligencia, a Felsőbb Éned, a Forrásod, az Egy Tudat, bárhogyan is nevezed, egy vagy vele, hiszen minden ugyanabból a szubsztanciából származik.

Esti tisztító meditáció, relaxáció

Figyelj arra, hogy kellemes gondolatokkal és érzelmekkel feküdj le minden éjjel. Amilyen létállapotban elalszol, az kihat a másnapodra. Tekintsd át a napod, engedd el mindazt, ami nem szolgál többet és teremtsd meg a holnapod!

Visszaszámláló meditáció

Ha kevés időd van és ellazulásra vágysz, ez a rövid, visszaszámláló meditáció segíteni fog neked. Helyezkedj kényelembe és élvezd az ellazulást.