a 21 napos Manifesztációs Kihívás

Fedezd fel a benned rejlő erőt!

Te is vágysz már valami újdonságra, kihívásra, rezgésemelésre? Szeretnél végre időt szánni a céljaid, vágyaid kitűzésére és az azokra való fókuszálásra? Szeretnéd, hogy a mindennapi cselekedeteid a vágyaid irányába vezessenek?

El kell döntened mit szeretnél igazán és mire vágysz. Amint kitűzted magadnak a célt, tudatosan táplálnod kell annak valósságosságát az elmédben és figyelned kell arra, hogy kiválóan érezd magad. A csodás érzelmek csodás körülményeket teremtenek. Ezek a körülmények pedig helyet adnak a vágyaid megvalósulásának. Minél több energiát küldesz egy elképzelés felé, az annál inkább kifejeződik. Ahhoz, hogy közelebb tudd érezni magadat a céljaidhoz és végül el is érd azokat, időt és energiát kell fordítanod rájuk. Ez a kihívás pedig pont ebben segít. Segít megerősödni, jól érezni magad és érezni, hogy a vágyaid valóságosak és elérhetők. A kihívás alatt megerősödik az önbizalmad, a magadba vetett hited és olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amelyeket a 21 nap után is könnyedén fogsz tudni használni.

Bob Ramona - 21 napos Manifesztacios kihivas

Mit nyerhetsz a kihíváson való részvétellel?

Lelkesedést, pozitív energiákat és jókedvet: Akik részt vettek eddig a kihívásban sokkal tetterősebbek, energikusabbak lettek és emelkedett a rezgésszintjük.
Önbizalmat: Többen jelezték, hogy a kihívás végére elkezdtek hinni magukban. Érzik, hogy az Univerzum támogatja őket.
Kitartást: Nem kell egyedül végezned a kihívást. A facebook csoport nagy erőt ad és motivál, hogy haladj a napi feladatokkal. 
Megerősítést és új információkat: Ez a kihívás megerősít abban, amit szíved mélyén igaznak érzel és kínál új információkat, amelyek egy egész képet adnak a manifesztációról.

Miért éppen a 21 napos Manifesztációs Kihívás?

 • Mert szeretnéd, hogy pozitívabb legyen a manifesztációhoz való hozzáállásod és szeretnéd elmélyíteni a hited;
 • Mert szeretnéd jobban látni, miért nem működött neked eddig megfelelően a törvény;
 • Mert szeretnél türelmesebb lenni magadhoz és magabiztosabbnak érezni magadat;
 • Mert szeretnéd minőségibbnek érezni a napjaidat;
 • Mert szeretnél tapasztalni nyugalmat, békét és gondtalanságot;
 • Mert stabilabbnak, erősebbnek, figyelmesebbnek és örömtelibbnek kívánod érezni magad;
 • Mert szeretnél másképp nézni a félelmeidre és megfelelően kezelni azokat;
 • Mert azonosulsz a YouTube csatornámon lévő tanításokkal: Tudatában vagy annak, hogy az erő benned van a csodálatos élmények megtapasztalására;
 • Mert szereted Neville Goddard és Florence Scovel Shinn tanításait, akik a képzelet és az érzelmek csodálatos hatalmáról tanítottak;
 • Mert szereted Bashar tanításait, aki Darryl Ankán keresztül csatornáz. Ha ismered Őt, tudod, hogy egy olyan multidimenzionális lényről van szó, aki az elme számára logikus nézőpontokkal szolgál, és aki az elme bebörtönzése helyett annak felszabadítását támogatja;
 • Mert szeretnél csapatban dolgozni és motivál mások sikere;
 • Mert szeretnél valami újat hozni a mindennapjaidba.

A 21 nap alatt a következőkkel fogsz találkozni:

Nézz bele a tartalomjegyzékbe:

1. nap: Határozd meg a szíved vágyát!
2. nap: Hozd létre az erő mantrádat!
3. nap: Az Univerzum alaptörvényei
4. nap: Az érzés a titok
5. nap: Az energiád a valutád
6. nap: Kreatív manifesztáció – Így
 biztosítsd a sikered!
7. nap: Változtasd meg a valóságélményedet
8. nap: Nézz szembe a félelmeiddel!
9. nap: Teszteld az Univerzumot!
10. nap: Ünnepelj!
11. nap: Mi lehetne még ennél is jobb?
12. nap: Az akadályok és az ellenállás megszüntetése
13. nap: Emeld a rezgésed!
14. nap: A manifesztáció titkai, amelyről kevesen beszélnek
15. nap: A múlt átírása
16. nap: Add át magad!
17. nap: Levél egy párhuzamos világból
18. nap: Tudatalatti programozás meditáció
19. nap: Az erőd a paradoxonban
20. nap: Átjáró a tudatalattiba
21. nap: Gyorsított befogadás

A kihívás tartalmaz

7 óra hanganyagot

Hallgasd a hanganyagokat a telefonodról könnyedén, bárhol.

1 munkafüzetet

Töltsd le a munkafüzetet és nyomtasd ki, ha kézzel szeretnél írni, de online kitöltésre is van lehetőség.

1 Facebook csoportot

Csatlakozz a facebook csoporthoz, hogy közösen haladhassatok a napi feladatokkal.

Résztvevőink véleményei

Olvasd el mit mondanak mások

5/5
"Drága Ramóna! Szerintem egész idő alatt kellett érezd sokunk háláját. Én legalábbis naponta többször megfogalmaztam! Évek óta hallgatom a hanganyagaidat, nagyon szeretem az egész lényedből áradó békét, nyugalmat, szeretetet. Sokszor segítesz visszabillenni a középpontomba. Valójában már ajánlottam is. A barátaimnak az eleje óta dicsérem, hogy milyen jó, a Húgomnak pedig ajándékba szeretném adni. Köszönöm, hogy vagy! Köszönöm, hogy ezt választottad hivatásodnak! Különösen hálás vagyok azokért a rezgést emelő megerősítésekért, amelyekhez nem kell külön "mélyre menni". Ezek a buszon is jól hallgathatók, és rengeteget segítenek. Mégegyszer Köszönöm!"
Tarnik Csilla
5/5
"Igen, ajánlanám mindenképp! Számomra hatalmas tudást adott, amit eddig innen onnan próbáltam megérteni, de egyszerűen nem állt össze a kép. Most már összeállt, értem a miérteket és a hogyanokat. A legnagyobb felismeréseket a félelmek, negatív érzelmek teljesen más aspektusból való megértése adta. Azóta teljesen másképp kezelem a kellemetlen érzéseimet, nem félek tőlük már. Szuper új technikákat próbálhattunk ki, sok olyan volt benne amikkel eddig sehol sem találkoztam. Könnyedén feldolgozható és igazi mély tudást adó kihívás volt! Köszönöm, hogy részese lehettem!"
Adrienn
5/5
"Mindenképpen tudom ajánlani azoknak, akik felkészültek a változásra és felelősséget vállalnak az életükért, akik tenni akarnak, mernek tenni és vállalják a saját identitásukat. Nagyon érett, igazi "mester" attitűddel és végtelen szerénységgel tanítottál minket. Az általad idézett műveket már szint mind hallottam tőled hangoskönyvben, fantasztikus volt, hogy most részletes magyarázattal nyitottad meg ezeket a gondolatokat, Csak gratulálni tudok a munkádhoz és végtelen tisztelet és hála van bennem irányodba. Örülök, hogy részt vehettem ebben a kihívásban, bármikor újra kezdeném veled, és ha lesz lehetőség, jövök újra. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!"
Andó Ilona
5/5
"Ha van egy vágyad, amit eddig nem engedtél kibontakozni és nem merted átélni, akkor mindenképpen vágj bele ebbe a programba! Nemcsak a szíved vágyának átéléshez ad útmutatót ez a kihívás, de az akadályok és félelmek feloldásában is segít. Jól felépített a program, izgalmas gyakorlatai pedig motiválnak, miközben azon kapod magad, hogy már egy másik valóságban vagy. Nagyon szépen köszönöm ezt a három hetet és a tudást, amit kaptam! :)"
Judit
5/5
"Ez a program egy önismereti utazás volt nekem, mert még többet tudtam meg magamról, és átértékelődött bennem, hogy mi a legfontosabb a számomra. Bob Ramóna irányításával egyre tisztábban láttam, hogy mi a legjobb nekem, mert sok új dolgot ismertetett meg velem, ami ahhoz a felismeréshez vezetett, hogy szeressem magamat és ez rengeteg önbizalmat adott. Köszönöm! KÖszönöm! Köszönöm! :)"
Kulcsár Gábor
5/5
"Hálásan köszönöm Rami ezt a szuperül összeállított anyagot! Imádtam a kihívást, minden nap vártam az új tartalmakat. Nagyon sokat adott, hasznos és motiváló információkkal, gyakorlatokkal, segítő meditációkkal gazdagodtunk, én személy szerint nagyon sokat erősödtem, nyugodt és békés érzés van bennem minden nap. Remélem lesz még hasonló kihívás, mindenkinek szívből ajánlom!"
Miklós Krisztina
5/5
"Tudtam, hogy fantasztikus lesz ez a kihívás és így is lett! Nagyon örülök, hogy jelentkeztem rá és nagyon hálás vagyok érte! Köszönöm! Amióta hallottam a kihívásról decemberben minden nap ajánlottam az ismerőseimnek és fogom ezután is! <3"
Leicher Enikő
5/5
"Bárkinek, mindenkinek ajánlom. Kell hozzá nyitottság és tudnod, érezned kell, hogy változtatni szeretnél az életeden és be kell tudni fogadni, hogy ezt csak TE tudod megtenni, ez sokszor fájdalmas felismerés, de óriási ERŐ lakozik benne. Bármire képesek vagyunk!"
Lőrincz Anikó
5/5
"Mindenképpen ajánlom mert olyan információ birtokába jutottam ez által a program által ami segített abban, hogy a mindennapi szituációkat/eseményeket megértsem és hálát és köszönetet adjak mindenért illetve jobban figyeljek a gondolataimra."
K. Regina
5/5
"Ajánlanám. Mindenkinek! jó lenne, ha az emberek már sokkal fiatalabb korban találkoznának ilyen gondolatokkal mint ahogy én találkoztam. Sok szenvedéstől megkímélhetnék magukat."
Kónya Szilvia
5/5
"Mindenképp ajánlanám mindenkinek, aki javítani szeretne az életminőségén."
Zempléni Annamária
5/5
"Természetesen ajánlanám, sőt ajánlottam, és ajánlani is fogom olyan személyeknek, akik fogékonyak erre az »életfelfogásra«, erre a »megoldásra«."
Jónás Andrea
5/5
"Nagyon hasznos ez a kihívás annak, aki tényleg változtatni szeretne a helyzetén, felfogásán, körülményein. A lényeg benne van, és jópár módszer is. Nyilván ezekkel munka van, és aki ezzel tisztában van, és igyekszik e-szerint élni az életét, az nem fog csalódni."
Hegedűs Dávid
5/5
"Igen, mindenképpen ajánlanám azoknak akik erre nyitottak, mert számukra sok hasznos anyagot tartalmaz ez a kihívás és segít a tudás elmélyítésében."
Csuthy Melinda
5/5
"Bárcsak mindenki tudna erről és értené az élet törvényeit, hogy elkezdje a saját életének a legjobb verziójának a megteremtését, vállalva a felelősséget önmagáért."
Korniss Annamária
5/5
"Már ajánlottam is az egyik legjobb barátomnak! :)"
Hlavicza Tamás

Ha támogatásként/ hozzájárulásként szeretnél fizetni, és/vagy a kártyás fizetés helyett a banki átutalást választanád, kattints IDE (még kedvezményesebb).